Дознајте повеќе за ликот на малиот Бурак од Траги од Минатото? - Tvserijali - Soprevod

Дознајте повеќе за ликот на малиот Бурак од Траги од Минатото?


Кој е Бурак од Траги од Минатото? Јагиз Али Зејвели е роден на 3 февруари 2017 година. Тој денес има 6 години. Неговиот хороскопски знак е Водолија. Животот го продолжува во Истанбул. Тој има сестра. Актерот Јагиз Али Зејвели, кој продолжува да ги споделува своите објави под името yagiz_0302 на Инстаграм, има 380 следбеници на оваа платформа.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *