Која е малата Гунеш од серијата Малите сонца? Дознајте повеќе за ликот на оваа прекрасна мала актерка! - Tvserijali - Soprevod

Која е малата Гунеш од серијата Малите сонца? Дознајте повеќе за ликот на оваа прекрасна мала актерка!

Детето актер, кому претходно му се восхитуваа успешните настапи во ТВ сериите Baht Oyunu и Çocukluk, се појавува во ТВ серијата Малите сонца како ликот Гунеш. Значи, која Гунеш од Малите сонца? Еве ја биографијата на Азра Аксу


Во ТВ серијата Малите Сонца, Ѓунеш е ќерка на Хакан Кара од неговата девојка Дила. Дила е психички пореметена жена и никогаш не му била мајка на Гунеш. Елиф многу го сака својот сопруг Хакан и првично се грижи за Ѓунеш за да ја реши мистеријата што Хакан ја остави зад себе, но подоцна Елиф ќе го сака Гунеш, а Гунеш многу ќе ја сака Елиф и нема да може да ја напушти фармата. Вистинската мајка на Гунеш, Дила, ќе се обиде да и ја земе ќерката на Елиф. Па, која е вистинската мајка? Онаа што ја храни и расте?Она што ја Раѓа? Да ја разгледаме оваа приказна подетално.

Азра Аксу е убава девојка која е родена на 26 јануари 2015 година во Истанбул. Пред се, Азра Аксу, која го оживеа детството на Алејна Тилки во „Ова е мојата приказна“, привлече големо внимание со својата сладост и беше избрана и за ТВ серијата Бахт Ојуну. Азра Аксу, која е актерка на агенцијата Ханде Ајтар, заедно со ТВ сериите Детство се појавува и во реклами на големи брендови како Шел и Цивил. Нејзиниот профил на платформата за социјални медиуми Инстаграм, управуван од нејзиното семејство, е @azraaksu___.

Висина и тежина на Азра Аксу: Се смета дека Азра Аксу е висока 120 см и тешка 23 кг. Колку години има Азра Аксу? Азра Аксу има 8 години.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *