Која е Умран од серијата Малите Сонца? Дознајте повеќе за овој интересен лик! - Tvserijali - Soprevod

Која е Умран од серијата Малите Сонца? Дознајте повеќе за овој интересен лик!

Ликот на Умран привлече внимание во ТВ серијата Малите Сонца, емитувана на ATV. Интересни се актерите и ликовите од популарната серија. Есра Дерманџиоглу е во екипата на ТВ серијата Малите Сонца. Но, која е Есра Дерманџиоглу?


Умран е авторитарна жена која припаѓа на долгогодишно семејство и е лојална на традициите. Нејзиното семејство е целиот нејзин свет. Нема ништо што нема да направи за да ги заштити своите деца, а решена е да ги заштити дури и од самите себе доколку е потребно. Додека Фират е ремек дело од кое сам го меси тестото, Дила е најтешкиот тест во нејзиниот живот… Но, најтешките тестови во животот доаѓаат од оние кои не ги очекуваме. Додека Умран е зафатен со Дила, не може да види дека вистинската опасност доаѓа од Фират.

Таа е турски ТВ и филмски актер родена во Истанбул на 7 декември 1968 година. Таа е внука на Зејнел Абидин Џумбуш.
Дерманџиоглу, која основното образование го завршила во гимназијата Пјер Лоти, подоцна го продолжила образованието на колеџот Френклин во Швајцарија.
Дерманџиоглу зеде обука за глума во Студио Плеерс, каде што предаваше Шахика Теканд, и часови по глас во конзерваториумот на Дерја Алабора.
Посетувала и различни курсеви во странство.

Дерманџиоглу, која својата актерска кариера ја започна со понудата на Ѓулсе Бирсел на роденден на пријателка, се појави како гостин во 163-та епизода од 6-та сезона на турската телевизиска серија „Аврупа Јакаши“.
Дерманџиоглу, која се појавуваше и како гостин актер во разни телевизиски серии, се појави во Фатмагул? Таа се појави пред камерите и стана позната со улогата на Мукадес во телевизиската серија.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *