Која е Фуља од Малите сонца? Дознајте повеќе за овој прекрасен лик? Таа кратко игра и во серијата Неверство!!! - Tvserijali - Soprevod

Која е Фуља од Малите сонца? Дознајте повеќе за овој прекрасен лик? Таа кратко игра и во серијата Неверство!!!

32-годишната турска актерка Гизем Унсал го игра ликот на Фуља во драмската телевизиска серија. Значи, која е Фуља од Малите сонца? Колку години има Гизем Унсал, од каде е?


Подготвена под раководство на НГ Медија, серијата Малите Сонца се сретна со публиката на екраните на ATV на 5 септември 2022 година. Снимањето на серијата, која ја раскажува приказната за Елиф која доаѓа од темнина до дневна светлина, започна во Италија, а сега продолжува во Турција. Интересно е кој актер го толкува ликот на Фуља во серијата. Каков е животот и биографијата на Гизем Унсал? Еве ги деталите во нашите вести…

Гизем Унсал е родена во Истанбул во 1990 година. Гизем Унсал има 32 години.
Гизем Унсал пред камерите се појави со сериите Fazilet Hanım и Kızları. Таа стана позната по улогата на Еце во ТВ серијата Јарим калан ашклар. Таа ја играше улогата на Мелек во филмот со наслов Дозволете ни. Гизем Унсал последен пат се појави во ТВ серијата Неверство.

2022 Sadakatsiz
2021 Bize Müsaade – Melek
2020 Yarım Kalan Aşklar – Ece
2017 Fazilet Hanim ve Kızları

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *