Кој е Алпер од серијата Малите сонца? Колку години има Алпер од оваа прекрасна серија? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Алпер од серијата Малите сонца? Колку години има Алпер од оваа прекрасна серија?


Интересни се актерите од ТВ серијата Малите Сонца. Ликот на Алпер остава свој белег на последните епизоди од популарната ТВ серија. Ликот на Алпер, кој го игра Беран Котан, привлече внимание со својот цврст став. Еве информации за Алпер во ТВ серијата Малите Сонца…

Беран Котан го игра ликот на Алпер во ТВ серијата Малите Сонца.Тој е актер во театар, кино и ТВ серии. Роден во 1992 година. Висина: 182 Тежина: 78. Дипломирал на Универзитетот Dokuz Eylül, Факултет за ликовни уметности, отсек глума (2018). Беран Котан, кој дипломирал на факултетот во рекордно време. Заинтересиран е за мечување, скијање, пливање, кошарка и латино танци.Сакаa да вози автомобил и мотор и да свири на пијано.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *