Дознајте која е сопругата на Фират од Малите сонца? Познатата актерка од хит серијата Бурни Времиња! Интересно !! - Tvserijali - Soprevod

Дознајте која е сопругата на Фират од Малите сонца? Познатата актерка од хит серијата Бурни Времиња! Интересно !!

Актерската двојка Берк Октај и Јилдиз Чагри Атиксој се венчаа во август 2022 година. Берк Октај e оженет со позната актерка Јилдиз Чагри Атиксој која ја познаваме од хит серијата Бурни Времиња во улогата на Берин, како ќерка на Али и Џемиле.


Двојката Октај и Атиксој се венчаа на едноставна церемонија во градината на нивната куќа на 9 септември 2022 година. Познатата двојка организираше и романтична свадба на село во Вила Полонез еден ден по венчавката. Имавме пријатен разговор со Атиксој, кој вредно работеше на подготовките за свадбата, како за процесот на подготовка на свадбата, така и за нејзините чувства во текот на овој процес.

Секогаш му велам на Берк: „Се заљубив во твојата совест“. Мислам дека сочувството многу му одговара на мажот. И мене ова ми остави впечаток. Затоа имам толку среќа што запознав човек со многу добро срце. Дефинитивно има нешто што не ми се допаѓа на почетокот, но обично тоа е заедничка работа. Но, со текот на времето, и двајцата можевме да ги намалиме работите што не ги сакавме едни со други, па успеавме да изградиме живот. Сега нашата цел е да можеме повторно да го продолжиме ова заедно.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *