Сите се восхитуваат на Азра Аксу, Сонцето од Малите Сонца! - Tvserijali - Soprevod

Сите се восхитуваат на Азра Аксу, Сонцето од Малите Сонца!

Малата актерка Азра Аксу, која често игра улога од постарите со актерскиот настап во ТВ серијата Малите сонца, добива се повеќе восхит. 6-годишната актерка е на сетот веќе 5 години. Азра Аксу, која почнала да глуми во реклами кога имала само 1 година, е родена во јануари 2015 година.


Во серијата учествуваше и Азра Аксу, која е рекламно лице на многу компании од 1-годишна возраст. Азра Аксу ги украде срцата на сите уште еднаш со ликот на Ѓунеш во ТВ серијата Малите сонца.
Крајно навикната на камерите, малата актерка зборува со очи и живее со изразите на лицето! И покрај тоа што се ужива во нејзините сцени со Серај Каја, со која глумеше, таа ја игра својата улога на мало девојче кое не зборува како што налага приказната, дека публиката не може да го тргне погледот од неа!

Ги боли сите што Гунеш никогаш не проговори откако ја преживеа несреќата во која го загуби татко и. Таа се засолни во сочувството на Елиф како рането дете кое било подложено на физичко и психичко насилство од нејзината мајка Дила.
Малата актерка Азра Аксу, која без да зборува, со очите, изгледот, држењето, движењата и изразите на лицето се обидува да ги пренесе сите чувства на девојчето кое се нашла како нова мајка, привлекува внимание барем исто како и водечките улоги во серијата, Серај Каја и Берк Октај.

Азра Аксу и Серај Каја и зад камерите се во добри односи! Серај Каја, која не и дозволи на Азра да побегне од нејзиниот скут на сетот, исто така, благодарение на оваа блиска комуникација, се погрижува да се појави успешно делото заедно со сцените со голема доза на емоции.
Со својата слаткост и успешна глума, таа веќе почна да игра улоги од нејзините постари браќа и сестри! Ако продолжи вака, малата актерка во иднина можеме да ја видиме на многу подобри места.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *