Се омажи Алина Боз – Хазал од хит серијата Парампарче! Еве ги првите слики од свадбата (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Се омажи Алина Боз – Хазал од хит серијата Парампарче! Еве ги првите слики од свадбата (ФОТО)

Актерката Алина Боз и режисерот и сопственик на групата Емирган, Умут Евирген, се венчаа на едноставна свадбена церемонија што се одржа синоќа на бродот Халас.


На церемонијата, која се одржа со учество на блиските пријатели и семејството на двојката, сведоци на Алина Боз беа Бурак Џан и Џемре Бејгувен, додека на Умут Евирген сведоци беа Озге Озпиринчи и Фатих Терим.

На церемонијата Алина Боз носеше венчаница на Вивиен Вествуд, додека Умут Евирген носеше смокинг по нарачка. По свадбената церемонија, која ја украсија Тувана и Селим Демир, гостите вечераа со мени специјално подготвено од Сомер Шеф.

Додека Неџип Мемили, близок пријател на двојката, одржа говор пред свадбата со која раководеше градоначалникот на Сариер, Шукру Генч, свадбените фотографии на двојката ги направи Биге Јалин, а нивните семејни фотографии ги направи Мухсин Акѓун.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *