Поранешниот дечко на Елиф од Малите сонца излезе дека е многу познат помеѓу нашите гледачи! Ќе се изненадите од сликите !! - Tvserijali - Soprevod

Поранешниот дечко на Елиф од Малите сонца излезе дека е многу познат помеѓу нашите гледачи! Ќе се изненадите од сликите !!

Серај Каја го игра ликот на Елиф во популарната ТВ серија на Малите Сонца. Внимание привлекува успешната глума на Серај Каја, која ја игра главната улога со Берк Октај во серијата Малите сонца, која секоја ден се следи со интерес. Се дозна дека и поранешното дечко на Серај Каја бил доста познат.


Серај Каја, која учествуваше во популарните продукции како Малите Сонца, Затвореник, Жена, Семејството на мојот сопруг, привлекува внимание и со својата убавина и со талентот. Многу е љубопитен и приватниот живот на Серај Каја, која го толкува ликот на Елиф во ТВ серијата Малите сонца.

Серај Каја е родена на 4 февруари 1991 година во Истанбул. Помеѓу 2012 и 2014 година го играше ликот „Резан“ во ТВ серијата Хузур Сокак. Таа го играше ликот „Мирај“ во ТВ серијата „Коџамин Ајле“, која се емитуваше на FOX помеѓу 2014 и 2015 година.

Серај Каја и Гокан Алкан (Ферит од Ранети срца), кои се запознаа во ТВ серијата Kocamın Aile, емитувана на FOX помеѓу 2014 и 2015 година, кратко време имаа љубовна врска. Не е познато зошто заврши оваа љубовна врска која долго време живееше далеку од камерите.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *