Гунеш од Малите Сонца не може да се засити од награди! - Tvserijali - Soprevod

Гунеш од Малите Сонца не може да се засити од награди!

Азра Аксу, малата ѕвезда на Малите Сонца, со Серај Каја, Берк Октај, Есра Дерманџиоглу во главните улоги и која пред два месеци се збогуваше со екраните на АТВ со последната епизода во Турција, беше прогласена за достојна за наградата Мимар Синан на годината, која се одржа за 8-ми пат оваа година.


Уште една награда му припадна на Гунеш за серијата „Малите Сонца“, во продукција на НГМ, а во продукција на Назли Хептурк, која го имаше своето финале на АТВ пред два месеци.

Малата ѕвезда беше прогласена за достојна за наградата „Мимар Синан на годината“, која годинава по 8-ми пат ја организира гимназијата за ликовни уметности „Мимар Синан“. Азра Аксу, која присуствуваше на церемонијата со своето семејство, позираше со својата награда и им се заблагодари на фановите на серијата, продуцентската куќа НГМ и менаџерите на АТВ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *