Кој е Селчук од ТВ серијата Неверство? Селчук е син на познатота актерка! - Tvserijali - Soprevod

Кој е Селчук од ТВ серијата Неверство? Селчук е син на познатота актерка!

Ликот на Селчук, еден од актерите на ТВ серијата Неверство, е едно од интересните имиња за нашите гледачи. Тарик Емир Текин го игра ликот на Селчук во серијата, која се емитува секој ден навечер на Сител. Еве информаци за ликот на Селчук.


Тарик Емир Текин, еден од актерите во серијата Неверство, го оживува ликот на Селчук. Текин, кој е во екипата на серијата вклучувајќи имиња како Џансу Дере и Џанер Циндорук, е роден во 1997 година. Младиот актер беше еден од 17-те луѓе и првиот Турчин што беше избран за драмската школа во Оксфорд, на која во 2017 година се пријавија 8 илјади луѓе.

КОЈ Е ТАРИК ЕМИР ТЕКИН?
Роден е во 1997 година. Тарик Емир, синот на Шеввал Сем и Метин Текин, студирал драма на Универзитетот Оксфорд, кој се смета за едно од најпрестижните училишта во светот.
Тарик Емир, кој извесно време беше на дневен ред со љубовните вести, е виден со неговата девојка Лејла Танлар. По раскинувањето со Лејла Танлар, убавата ѕвезда на ТВ серијата Парампарча, името на Тарик Емир почна да се споменува со Дилан Дениз Чичек.

Шеввал Сам: „Многу сум среќна како мајка, горда сум на мојот син“ , Тарик Емир Текин во изминатите години глумеше и во филмот „Голи“.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *