Која е Лејла од серијата Неверство? Вистинското име на неверната Лејла! Колку години има Лејла? - Tvserijali - Soprevod

Која е Лејла од серијата Неверство? Вистинското име на неверната Лејла! Колку години има Лејла?

Интересни се актерите од ТВ серијата Неверство. Ликот на Лејла привлече внимание во популарната ТВ серија од среда. Асли Орџан ја игра Лејла, позната како сопруга на Арас. Па, во која ТВ серија се појави Асли Орџан, новата актерка на Неверство и која е нејзината инстаграм адреса?


Ново име се приклучи на актерската екипа на ТВ серијата Неверство. Асли Орџан сега ќе го игра ликот на Лејла во ТВ серијата Неверство. Но, која е Асли Орџан?
Таа е сопруга на Арас во ТВ серијата. Додека мистериозната жена по име Лејла го бара Арас во Текирдаг, дали планот на Дерин ќе може да ја спречи?

Асли Орџан, родена во Ајдин на 27 мај 1980 година, дипломирала на Државниот турски музички конзерваториум на Универзитетот Еге, Катедрата за турски народни танци во 1998-2003 година. Работела како професионална танчерка во групата Magic You Ney Lames of Passion.

Била дел од драмското училиште Екол, отсек за глума во кино и ТВ, а земала специјални часови по глума со камера и дијалог од Ајла Алган. Меѓу ТВ сериите во кои глумеше Асли Орџан се Меџезир, Карадаи, Курт Сејит ве Шура и Кара Јази. Асли Орџан се омажи за Јеткин Дикинчилер во 2014 година. Парот има ќерка од овој брак.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *