Кој е Арас од серијата Неверство? Што се случува со него во серијата? Колку години има Арас? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Арас од серијата Неверство? Што се случува со него во серијата? Колку години има Арас?

Арас, новиот лик од серијата Неверство, предизвика внимание со својот лик. Беркај Атеш, еден од новите актери на серијата Неверство, го оживува Арас.


Кој е Арас од серијата Неверство? Во ТВ серијата Нверство, Арас ќе доживее несреќа, а докторката Асја ќе го спаси Арас. Може да дојде до зближување меѓу Арас и Асија.
Беркај Атеш, познат по неговите театарски, кино и телевизиски проекти, е роден на 19 февруари 1987 година.
Тој е по потекло од Ардахан од страната на неговиот татко и Малатија од страната на неговата мајка. Со неговиот лик Ахмет во филмот „Аблука“ ја доби наградата „Млад перспективен актер“ на 22. филмски фестивал „Златна кугла“.

По појавувањето во различни театарски претстави, тој се сврте кон киното и го играше ликот на Исијанци во филмот Јарим Канал Муџизе, Ахмет во филмот Abluka, Џенгиз во ТВ серијата Мајка и Салтук во ТВ серијата İstanbul Sokakları.

Тој го играше ликот на Махсун во ТВ серијата Чукур. Последен пат се појави во ТВ серијата Алев Алев. Беркај Атеш дипломирал на Државниот конзерваториум на Универзитетот Мимар Синан, отсек театар.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *