Кој е Халук од серијата Неверство, што се случува со него? Колку години има Халук? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Халук од серијата Неверство, што се случува со него? Колку години има Халук?

Многу е интересен ликот на Халук Гучлу во ТВ серијата Неверство. Се истражува идентитетот на Бурак Серген, кој глуми моќен градоначалник. Информациите за Халук од ТВ серијата Неверство се следат со интерес. Еве кој е Бурак Серген, Халук Гучлу од Неверство, колку години има, која му е девојка?


Синот на Бурак Серген, Кансин Серген, во својата изјава објави дека неговиот татко е изваден од интубација и е задржан на интензивна нега.
Неговата свршеница Нихан Унсал ја сподели неговата последна здравствена состојба.
„Ве молиме чувајте ја вашата енергија и молитви“
Нихан Унсал „Би сакал илјада пати да им се заблагодарам на сите што се јавија и беа со нас. Излезе од интубација. Но, сè уште сме на интензивна нега. Нашиот третман продолжува. Знам дека и ова ќе помине, и дека заедно со вашите молитви ќе го надминеме. Ве молам никогаш не губете ја енергијата и молитвите…“, рече таа.

Халук Гучлу од Неверство е богат бизнисмен во доцните педесетти години. Тој е роден и израснат во Текирдаг. Долги години беше градоначалник на Текирдаг. Ги сака сопругата Ѓонул, ќерката Дерин и синот Демир. Тој е некој кој верува дека престижот и моќта доаѓаат од парите и постојано се труди да заработи повеќе. Тоа зависи од вашите традиции. Тој верува дека неговата ќерка и син ќе го продолжат семејниот бизнис и презимето.
Халук се прости од серијата.
Бурак Серген е роден на 9 февруари 1961 година во Анкара. Неговиот татко е театарскиот уметник Семих Серген, неговата мајка е оперската пејачка Серап Сезер, а неговиот брат е уметникот Топрак Серген. По дипломирањето на Државниот конзерваториум на Анкара на Универзитетот Хаџетепе во 1984 година, Бурак Серген ја заврши својата пракса во Државниот театар во Бурса, а потоа почна да работи во Државниот театар во Анкара.

Покрај неговите должности како уметник во државните театри, работел како помошник-режисер и режисер во Државниот театар во Анкара. Работел како предавач на Универзитетот Коња Селчук и Државниот конзерваториум на Универзитетот Хаџетепе во Анкара. Глумеше и во телевизија и филмови. Во моментов продолжува да работи како уметник во Државниот театар во Истанбул. Покрај работата во Државните театри, Бурак Серген работел и како режисер и актер во приватни театри.

Бурак Серген, кој учествуваше во ТВ серии како Булут бег, Дичле, Еркек Тарафаси, Дердест, Ашк ве Цеза, Кизилелма, Сен Бенимсин, Зерда, Кара Севда, Чукур, Халка, последно глумеше во ТВ серијата ЕДХО, што се емитуваше на АТВ екраните. Во денешно време го игра ликот на Халук во ТВ серијата Неверство.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *