Кој е Кадир од серијата Неверство? Кое е неговото вистинско име? Колку години има? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Кадир од серијата Неверство? Кое е неговото вистинско име? Колку години има?

Шафак Баскаја, која направи важен чекор во својата актерска кариера со ТВ серијата Сефирин Кизи, стана предмет на љубопитност за неговиот живот. Баскаја, кој успешно настапувал во значајни проекти, е роден во Истанбул и го завршил своето образование за актерство. Еве ја биографијата на Шафак Баскаја…
Новата епизода на Неверство, адаптирана од серијата Доктор Фостер, се емитува на Сител. Куриозитет е ликот на Кадир кој се приклучува на новите епизоди од серијата. Личноста која го оживува ликот на Кадир е Шафак Баскаја.


Кој е Кадир од серијата Неверство?
Ликот Кадир, кој беше вклучен во новите епизоди од популарната серија, е тој што се обидува да биде близок со Дерја во серијата и всушност е по Арас. Ликот на Кадир е Шафак Баскаја, кој претходно се појави во продукцијата наречена Сефирин Кизи.

Шафак Баскаја е роден на 9 јули 1983 година во Истанбул. Личноста чиј хороскопски знак е Рак и висок е 180 см. Дипломирал на Универзитетот Малтепе, отсек глума.
Шафак Баскаја, кој гостуваше како Местан Ефе во ТВ серијата Ватаним Сенсин, продолжува да се прославува со својата глума. Учествувал во проекти како Куртлар Вадиси, Клуб на губитници, Величенствен век, Махмут и Мерием, Се викам Ѓултепе и Ана.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *