Кој е Музо (Музафер) од серијата Девојката од Прозорецот? Колку години има и од каде е Енис Арикан? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Музо (Музафер) од серијата Девојката од Прозорецот? Колку години има и од каде е Енис Арикан?

Прашањето кој е Музафер е на агендата на следбениците на серијата. Серијата Девојката од прозорецот за кратко време привлече големо внимание на екраните. Во серијата често се издвојува името Музо. Откриено е и кој е Музафер и неговото вистинско име!
Кој е Музо од Девојката од Прозорецот?
Музафер, братот на Седат во серијата и член на куќата, според информациите во книгата; Тој е помладиот син на семејството Музафер. Во серијата, Суат во книгата се претвори во ликот Селен. Книгата го вклучува изразот Грбавец Музо за Музафер. Тој не излегува од својата соба и никогаш не се покажува. Музафер и Суат се близнаци.


КОЈ Е ЕНИС АРИКАН?
Арикан е роден на 3 јануари 1983 година во Истанбул. Дипломирал на Катедрата за театар на конзерваториумот во уметничкиот центар Муџдат Гезен и Одделот за изведба на Универзитетот Билги. Енис Арикан, кој беше соученик на многу познати имиња како Шебнем Бозоклу и Езги Мола, учествуваше во многу рекламни проекти.

Енис Арикан, кој ја започна својата прва телевизиска сериска кариера со ТВ сериите Ајнали Тахир во 1998 година, учествуваше во многу проекти како што се Чекирдек Аиле, Кадин Ајрисе, Генчо, Ашк ве Цеза, Цесур Нурсе и Хајат Агач. Енис Арикан го направи својот пробив со ТВ серијата Jet Sosyete, во која глумат Гурсе Бирсел, Сарп Апак, Хасибе Ерен и Џенгиз Бозкурт. Енис Арикан, кој го привлече вниманието со ликот Тони што го глумеше во оваа серија, доаѓа до израз со своите видеа на Youtube и Instagram налик на скеч.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *