Кој е Хајри во ТВ серијата Девојката од прозорецот? Колку години има Џихангир Џејхан? Еве ги ТВ сериите во кои глумеше! - Tvserijali - Soprevod

Кој е Хајри во ТВ серијата Девојката од прозорецот? Колку години има Џихангир Џејхан? Еве ги ТВ сериите во кои глумеше!

Гледачите на Девојката од прозорецот го забрзаа своето истражување за Хајри по зближувањето меѓу Хајри и Налан. Џихангир Џејхан го игра ликот на Хајри во серијата. Па, кој е Џихангир Џејхан, колку години има? Еве ги ТВ сериите во кои тој глумеше и работите за кои треба да се прашувате.


Ликот на Хајри во ТВ серијата Девојката од прозорецот стана едно од најљубопитните имиња. Настапот на Џихангир Џејхан, кој го игра Хајри во серијата, е високо ценет од публиката. Претходните ТВ серии на Џихангир Џејхан ги вклучуваат Чукур и Алев Алев.
Џихангир Џејхан е роден на 15 октомври 1989 година во Адана. Џихангир Џејхан, по потекло од Елазиг, околу 3 години земал часови по глума пред камера во Истанбул. Џејхан, кој потоа се врати во Адана, го имаше своето прво актерско искуство со ликот на Сердар, кого го играше во филмот Јусуф, објавен во 2015 година.

Потоа го играше ликот на Чио во ТВ серијата Zero Bir Adana која се емитуваше на интернет, а со овој проект почна да станува познат. Џихангир Џејхан достигна широка база на обожаватели со ликот на Азер, кого го играше во ТВ серијата Чукур, која се емитуваше на Шоу ТВ и го имаше своето финале минатата сезона.

Потоа го играше ликот на Омер во ТВ серијата од 2020 година Алев Алев. Во 2021 година, публиката го гледаше во улогата на Хајри во Девојката од прозорецот.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *