Зло око ги допре Музо (Енис Арикан) и Езги Мола! Зошто се налутија најдобрите пријатели? - Tvserijali - Soprevod

Зло око ги допре Музо (Енис Арикан) и Езги Мола! Зошто се налутија најдобрите пријатели?

Енис Арикан и Езги Мола, кои со своето пријателство долги години инспирираа завист, беа допрени од злото око. Веста дека најдобрите пријатели, кој наводно имале црна мачка меѓу себе, се скарале ја погоди агендата на магазинот како бомба. Прашање на љубопитност беше зошто Енис Арикан и Езги Мола беа вознемирени. Еве ги сите детали за тоа што се случило помеѓу Енис Арикан и Езги Мола…
Се тврдеше дека Енис Арикан и Езги Мола се скарале и извесно време биле навредени. Социјалните мрежи се преполни со ова тврдење. Колумнистот на Таквим, Уфук Озџан, напиша за причината поради која најдобрите пријатели раскина.


Еве ја таа статија…
Слушнав дека Езги Мола, која е среќно омажена со менаџерот Мустафа Аксакали и минатиот месец имаше син по име Кан, е во расправија со нејзиниот близок пријател Енис Арикан.
Бев многу изненаден од незадоволството на Езги Мола, која беше успешна во деловниот живот со брендовите што ги основаше во Чешме и Истанбул со нејзиниот сопруг Мустафа Аксакали, со нејзиниот близок пријател Енис Арикан.

Никогаш не сум го видел Енис Арикан да оди кај Езги Мола кога се породи. Не рече ни „Станав вујко“.
Ќе правеше врева велејќи „Мојот внук се роди“ и требаше да направи приказна велејќи „Го зедов златото и се вратив“.
Како што знаете, Енис Арикан дури и го направи изненадувањето на родовата забава. Два месеци едвај зборуваат еден збор.
Дури слушнав дека Енис Арикан дури и ја блокирал Асли Кизмаз од социјалните мрежи, за разлика од Езги Мола, со која се скарал со Асли Кизмаз, една од неговите најблиски пријатели.

Овие две имиња не му честитаа ни на Енис Арикан за неговата нова претстава „Кит“. Така, како што можете да видите, постои голема огорченост меѓу овие тројца, но се надевам дека ќе можат да го скршат мразот меѓу нив. Со завист го гледав пријателството на Езги и Енис.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *