Кој е Павел од Балканска приказна? Кое е неговото вистинско име? Дознајте повеќе за овој лик? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Павел од Балканска приказна? Кое е неговото вистинско име? Дознајте повеќе за овој лик?

Серијата Балканска приказна се прослави во новата сезона која стартуваше на екраните на Сител! Прилично е љубопитно кој е актерот кој го толкуваше ликот на Павел во Балканска приказна. Еве ги деталите…


Балканска приказна, која успеа да го привлече вниманието на публиката со своите трејлери, минатата недела се среќаваше со публиката на екраните на Сител. Актерите од серијата „Балканска приказна“ се покажаа како доста успешни. Каан Тургут, кој е меѓу актерите, во серијата се појавува со ликот на Павел. Животот на Каан Тургут, кој го игра ликот на Павел, стана предмет на љубопитност. Ние составивме за вас кој е Каан Тургут во нашите вести!

Каан Тургут, кој има 37 години, е роден во Измир. Студирал на Универзитетот Докуз Ејлул, Факултетот за ликовни уметности, отсек театар. Некогаш имал љубовна врска со Пинар Дениз, која исто така била актерка.
Тој е мистериозен лик и доста симпатичен.
Играл во серии како што се: Payitaht Abdulahmid, Mahrumlar, Kiralik Ask, Gunebakan. Askin Kanunu, Merhamet, Mazi Kalbimde Yaradir, Kucuk Sirlar, Elveda Rumeli.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *