Ѓумуш стана мајка: Еве како се вика бебето! (ФОТО) - Tvserijali - Soprevod

Ѓумуш стана мајка: Еве како се вика бебето! (ФОТО)

Сонѓул Оден, која последен пат се појави во ТВ серијата „Мојот син“, се омажи за бизнисменот Арман Бичакчи во 2020 година. Откриено е дека славната актерка, која беше во среќен брак далеку од рефлекторите, во изминатите месеци чекаше бебе. Добри вести пристигнаа од Оден, која беше возбудена што ќе стане мајка за прв пат. Двојката Сонѓул Оден-Арман Бичакчи ја прегрнија нивната ќерка. Дуото на своето бебе и го дадоа името Соне Ларин.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *