Девојката од прозорецот Бурчу Биричик ќе стана мајка: Откриен полот на детето! - Tvserijali - Soprevod

Девојката од прозорецот Бурчу Биричик ќе стана мајка: Откриен полот на детето!

Откриен е полот на бебето на познатата актерка Бурџу Биричик која е во брак со Емре Јеткин и објави дека чека бебе.


Бурџу Биричик и Емре Јеткин, кои се венчаа во 2016 година, ги бројат деновите за да добијат бебе. Биричик, една од познатите парови кои одвреме-навреме ги споделуваат своите пози исполнети со љубов, објави дека чека бебе.

Бурџу Биричик, која последен пат се појави во ТВ серијата „Девојката од прозорецот“ изјави дека е бремена во 3,5 месец, и објави дека ќе добијат ќерка.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *