Која е Нина од Балканска Приказна? Која е Бедија Беговска, колку години има? Животот и биографијата на Бедија Беговска! - Tvserijali - Soprevod

Која е Нина од Балканска Приказна? Која е Бедија Беговска, колку години има? Животот и биографијата на Бедија Беговска!

Бедија Беговска, која е вклучена во актерската екипа на популарната ТВ серија Балканска приказна, му дава живот на ликот на Нина во серијата. Па, која е Нина? Која е Бедија Беговска, колку години има? Каков е животот и биографијата на Бедија Беговска? Од каде е Бедија Беговска? Во која ТВ серија глумеше Бедија Беговска? Еве ги деталите во нашите вести…


Бедија Беговска, која е вклучена во актерската екипа на популарната ТВ серија Балканска приказна, му дава живот на ликот на Нина во серијата. Бедија Беговска, Македонка со турско потекло, е родена во Скопје, главниот град на Македонија. Беговска, која е родена на 22 јануари 1951 година, Убавата 73-годишна актерка е меѓу првите имиња на кои им паѓаат на памет турскиот и македонскиот театар. Беговска која на екраните се појави во ТВ сериите Mutlu Ol Yeter и Lemonade ги привлече сите погледи со својот настап. Беговска, која раскажува за два народа кои и се погодни за нејзиниот живот, како актерка гостин учествуваше во ТВ серијата Балканска приказна. Во серијата таа ќе се појави на екранот како Нина, поранешната девојка на ликот на Сулејман.

За Балканската приказна, една од популарните продукции на ТРТ 1, продолжува многу да се зборува.Иако секоја недела има различен развој на серијата, оваа недела поранешната девојка на ликот Сулејман, со кој раскина пред години, но не можеше да заборави, беше вклучена во актерската екипа. Бедија Беговска во серијата ќе ја толкува поранешната девојка на Сулејман. Додека шарените слики се рефлектираат на екраните, ќе има и љубовни и тажни слики.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *