Која е Марија од Балканска приказна? Колку години има сестрата на Јованка и од каде е? - Tvserijali - Soprevod

Која е Марија од Балканска приказна? Колку години има сестрата на Јованка и од каде е?

Марија, која се појавува во ТВ серијата Балканска приказна, која се емитува на Сител, е една од главните ликови на серијата. Ликот Марија е изворот на радоста на серијата. Па, која е Марија? Која е Бену Шахин, колку години има? Во која ТВ серија глумеше Бену Шахин? Која е биографијата на Бену Шахин? Еве ги деталите во нашите вести…


Бену Шахин го игра ликот на Марија во ТВ серијата Балканска приказна. Марија, која се појавува во ТВ серијата Балканска приказна, која се емитува на Сител, е една од главните ликови на серијата. Ликот Марија е изворот на радоста на серијата. Марија, која е сестра на Јованка и израсната во угнетувачко семејство, е весела девојка која може да реагира на своето семејство кога е потребно.

Бену Шахин, која го толкува ликот на Марија во ТВ серијата, животот го поминува во Македонија, Косово и Турција.Бену Шахин, која работи во менаџерската компанија Мелих Дегирменџи, е позната по својата животинска љубов. Бену Шахин е родена на 21 Јануари 2005 и има 19 години. Таа е од Скопје и е висока 169 цм. Нашата млада актерка Бену Шахин, едно од новите лица на индустријата, никогаш досега не учествувала во ниту една ТВ серија или филмски проект. Поради оваа причина, нема многу информации за неа, која зачекори во индустријата со ТВ серијата Балканска приказна.

Бену Шахин, едно од новите лица на индустријата, му дава живот на ликот на Марија во ТВ серијата Балканска приказна. Бену Шахин досега не се има појавено во ниту една ТВ серија, а првиот проект во кој учествуваше Бену Шахин е ТВ серијата Балканска приказна. Предвидуваме дека Бену ќе го привлече вниманието на продуцентите со својот настап во оваа серија и ќе учествува во многу успешни проекти во наредните години.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *