Која е Хафизе од Девојката од прозорецот? Нихал Мензил ја глуми Хафизе! Колку години има Нихал Менцил? - Tvserijali - Soprevod

Која е Хафизе од Девојката од прозорецот? Нихал Мензил ја глуми Хафизе! Колку години има Нихал Менцил?

Популарната ТВ серија Девојката од прозорецот на Сител привлекува внимание со актерската екипа. Многу луѓе го бараат идентитетот на Нихал Мензил, која го толкува ликот на Хафизе во ТВ серијата. Но, која е Нихал Мензил, Хафизе од Чамдаки Киз, во која ТВ серија глумеше, колку години има, колку е висока, која е нејзината адреса на Инстаграм?


Тие се помошниците на Фериде и Адил кои работат во нивниот дом. Таа е старател на Налан од денот на нејзиното раѓање. Фериде нема да оди подалеку од нејзините зборови. Има голема љубов кон Адил. Таа е посветена на Налан и е среќна поради тоа. Најголемиот сон на Налан е да има брак во кој ќе може да живее посреќно. Таа е третата личност која ја знае тајната на мрачното минато на семејството.

Таткото на Нихал Мензил, која ја игра Хафизе во ТВ серијата, е офицер. Мензил, која можела да го заврши своето образование во различни провинции поради тоа што татко и бил офицер, нејзиното семејство ја омажило додека студирала на здравствениот колеџ Хајдарпаша. Откако го изгубила сопругот во сообраќајна несреќа, таа работела на различни работни места како службеничка, секретарка, геодет, маркетинг на книги, радио програмер, водител на вести и вокал. Како резултат на случајност додека продавала полиси за осигурување, таа добила актерска понуда и ја одиграла својата прва улога во програмата наречена Sıcağı Sıcandaki. Успехот што го постигна во ТВ серијата „Втора пролет“ го продолжи во серијата „Asmalı Konak“. Нејзината висина е 1,78 м.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *