Книгата за Девојката од прозорецот приведена и на Македонски јазик! - Tvserijali - Soprevod

Книгата за Девојката од прозорецот приведена и на Македонски јазик!

Ги познаваме по очите луѓето што повторно ќе ни предизвикаат болка доживеана во детството, но и покрај тоа, се вљубуваме во нив. Животот нѐ насочува кон нив.
Нашата судбина е запишана во родниот дом: куќата во која ги доживуваме првите трауми, со кои пораснавме и кои го определуваат нашиот животен пат. Само што многу често, тргнувајќи по тој пат, не можеме да ја откриеме среќата. И токму таа судбина ја дели и таа, девојката од прозорецот.


По ваши барања и по долго исчекување, сега … преведена на македонски јазик – книгата по која е снимена префинетата Сителова драма за “Девојката од прозорецот”. Истата е новитет на престојниот Саем на книга, кој ќе се одржи од 18 до 24 април во Арената Борис Трајковски во Скопје.

Судбината ранува, а љубовта спасува. За сите оние кои сакаат да го прочитаат турскиот бестселер по кој е работена една од најпознатите серии на денешницата, истата може да се набави преку издавачката куќа Бата Прес и на нивниот штанд на саемот.

Поради оваа книга, целосната екранизација делува како вистинско ремек дело на роман што го читате. Затоа, читајте книги и гледајте ја “Девојката од прозорецот” од понеделник до петок на Сител и на тој начин подгответе се за ураганот во животот на Налан, кој допрва ќе го распарчи стакленото ѕвоно во кое беше растена.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *