Кој е Мустафа од Трите Сестри? Колку години има Мустафа? - Tvserijali - Soprevod

Кој е Мустафа од Трите Сестри? Колку години има Мустафа?

Ерен Орен продолжува да привлекува гледачи благодарение на неговиот извонреден успех и добриот изглед во ТВ серијата Трите Сестри. Гледачите прашаа: Кој е Ерен Орен? Почна да бара одговор на прашањето. Да го дознаеме одговорот на оваа прашање!


Роден во Истанбул на 20 октомври 1998 година, згодниот актер Ерен Орен има 26 години. Ерен Орен, кој го заврши своето образование на Универзитетот Бахчешехир, Катедрата за индустрија, започна да го доживува своето прво искуство пред публиката со комерцијални филмови. Ерен Орен, кој своето прво вистинско искуство пред публиката го имаше со ТВ серијата Слуги, подоцна се приклучи на ТВ серијата За Семејството и ги украде срцата со ликот што му даде живот во ТВ серијата За Семејството. Успешниот актер Ерен Орен, кој се интересирал за глума додека растел во Измит, е висок 1,80 метри и тежок 70 килограми.

Ерен Орен ја игра улогата на Мустафа Корман во ТВ серијата Трите сестри. Мустафа Корман ќе учествува во серијата како син на Озер Корман. Мајката на Мустафа е Севилај Јалчин. Тој ќе излезе кај сопругата на Мустафа Озер и ќе ги бара своите права од неговиот татко. Одејќи понатаму, Мустафа ќе се заљуби во жената на неговиот брат Сомер, Туркан.

Ерен Орен активно ја користи платформата за социјални медиуми Инстаграм. Името на актерот Ерен Орен, кој има 680 илјади следбеници на Инстаграм, е @erenoren.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *