Која е Несрин од Трите Сестри? Која е навистина Несрин? Кој е Иклал Ајдин, колку години има? - Tvserijali - Soprevod

Која е Несрин од Трите Сестри? Која е навистина Несрин? Кој е Иклал Ајдин, колку години има?

Додека новата серија „Трите сестри“ на „Сител“ создаде возбуда кај публиката со својата прва епизода, љубопитност стана и актерската екипа на серијата, во која беа вклучени многу важни имиња. Па, која е Несрин од Трите сестри? Која е навистина Несрин? Кој е Иклал Ајдин, колку години има?
Серијата Трите сестри, која се сретна со публиката со својата прва епизода, стана предмет на љубопитност со заплетот и актерите. Еве ги деталите

JPEGmini


За разлика од Садик, Несрин е жена која прави се да не остане вкоренета во земјата во која е родена, туку да се отцепи од таа земја. Никогаш не го сакал Ајвалик и тој тесен круг и секогаш се чувствувала несреќна и под притисок во нив. И покрај тоа што морала да се врати во својата земја поради своите ќерки и Садик, таа никогаш нема да биде вистински среќна. Несрин има бескрајна борба против животот. Правилата поставени од неа во семејството важат. Иако нејзиниот нормативен став е поврзан со нејзината учителка, Несрин е природно доминантен лик. Иако Садик се потчинува на ова само затоа што ја сака, ќе му стане многу непријатно од самоконтролата на Несрин како што ќе минува денот. Што и да направи Несрин, таа направи за своето семејство. Но, сите знаат дека се работи за амбициите на Несрин. Кога девојките ќе се измолкнат, ќе започне бескрајната пресметка на Несрин и Садик.

Иклал Ајдин, родена од мајка со черкеско потекло и татко Курд, е родена во Невшехир, каде нејзиното семејство било државен службеник. Кога имала една година се преселиле во Анкара поради закажување. По основното училиште, извесен период студирала интернат во Анадолската гимназија Елазиг. Таа се вратила во Анкара откако мајка и и татко и се разделиле. Средношколските и средношколските години ги поминала пишувајќи и правејќи театарска работа. Започнала да учи и истовремено да работи, почнувајќи од трето одделение во средното образование. Во 1989 година била примена на Универзитетот во Анкара, Факултетот за јазици, историја и географија, Катедрата за театар. Го напуштила училиштето во второ одделение и се населила во Берлин. Шест години работела како професионален театарски актер во Германија. Учествувала на различни општествени студии и курсеви.

Во 1996 година го напушти театарот и се врати во Турција. Таа се пресели на телевизија во 1997 година. Во 1997 година учествува во музичкото видео на групата Ајна „Ölünce Sevemezsem Seni“. Телевизиската серија Hot Hours, во која таа глумеше, беше многу популарна. Презентираше програма за жени наречена „2’ден 4’е“ во текот на денот во HBB. Извесно време правеше програми на Канал Д и на Радио Д, Радио Џумхуриет, Радио Кент, БРТ ФМ помеѓу 1998 и 2000 година. Играше во различни ТВ серии.

Во 1999 година се преселила во БРТ со програмата Хајат Ѓузелдир.Ја доби наградата за најдобра утринска програма во 2000 година. Таа ја создаде својата прва книга со спојување на дневниците и текстовите што ги напиша за програмата Животот е убав. Таа ја играше улогата на Еда во ТВ серијата İki Aile, емитувана на ТВ Стар помеѓу 2006 и 2008 година. Во 2012 година го играше ликот на Бехиче во ТВ серијата Веда, емитувана на Канал Д. Во 2014 година гостуваше во комичната програма Мојот пријател Хошгелдин. По ова извесен период глумеше во ТВ серијата O Hayat Benim. Иклал Ајдин подоцна ја водеше програмата „İclal Aydın’la Yeni“, која се емитуваше секој работен ден на Шоу ТВ во јули 2016 година, а програмата траеше 39 епизоди.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *