Која е Озер од Трите сестри? Колку години има Озер? Дознајте повеќе за овој интересен лик! - Tvserijali - Soprevod

Која е Озер од Трите сестри? Колку години има Озер? Дознајте повеќе за овој интересен лик!

Тајфун Ераслан, еден од актерите на серијата Трите сестри, привлече внимание во оваа серија. Тајфун Ераслан игра лик кој се грижи за сопствените желби во популарната серија. Еве информации за Тајфун Ераслан…


Кој е Тајфун Ераслан?
Озер е човек кој живее само за своите желби, далеку од сите вредности како што се семејството, децата, брачниот другар и лојалноста. Тој не беше ниту добар татко ниту добар сопруг. Многу пати ја изневерувал сопругата и никогаш не ги сфатил сериозно синот и сопругата ниту еден ден. Бидејќи целата одговорност на семејството ја става на Руџхан, тој го смета Руџхан одговорен за секоја катастрофа што ќе го снајде семејството.

Театарски актер и режисер. Актер во кино и ТВ серии. Роден е во Берлин / Германија во 1967 година. Основното образование го завршил во Акјази, а средното образование во Ѓолчук. Дипломирал на Катедрата за глума на Државниот конзерваториум на Универзитетот во Анкара во 1992 година, во кој влегол во 1988 година по напуштањето на завршната година. Тој бил назначен за актер во Државниот театар во Адана во 1993 година. Државниот театар во Дијарбакир помеѓу 2002 и 2004 година. Во 2004 година, тој беше назначен во Државниот театар Адана како актер. Оженет е и има дете.

Покрај неговата театарска работа, Тајфун Ераслан се појавува во многу филмови и ТВ серии од 1999 година, како што се Куртлар Софраси, Бизим Евин Халери, Ѓумуш, Куртлар Вадиси: Ирак, Ханимин Чифтлиги, Алев Алев, Уч Киз Кардеш. Тој продолжува да учествува во нови проекти.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *