Која е малото девојче Саре од серијата Мојот Живот? Која е Хира Су Јилдиз? Колку години има? - Tvserijali - Soprevod

Која е малото девојче Саре од серијата Мојот Живот? Која е Хира Су Јилдиз? Колку години има?

Хира Су Јилдиз, која ќе се појави како дете-главна актерка во ТВ серијата Мојот Живот, дополнително ќе ја зголеми болката на публиката со својата актерска изведба. Детската актерка Хира Су Јилдиз ќе го портретира ликот на Саре, чии искуства ќе донесат голема болка во срцата на Турција, со нејзината ефективна глума. Хира Су Јилдиз, која сега има 9 години, ќе ја игра улогата како ќерката на Јонџа, девојката која ја избегнува, но не може да ја заштити од биолошкиот татко.


Телевизиската серија „Мојот живот“ со Аликан Јуцесој, Илкер Кизмаз, Муса Узунлар и Шифанур Ѓул во главните улоги, се појави на екраните на Сител пред три недели. Почнувајќи од првата епизода од серијата, ликот на Саре ќе биде многу љубопитен и ќе се поставуваат прашања кој е Саре, но веќе ја знаеме актерката Хира Су Јилдиз, која му даде живот на ликот на Саре во ТВ серија Мојот Живот, многу добро од ТВ серијата Бараж, но бидејќи малку пораснала, не е лесно да се идентификува.

Ако почнеме со прашањето која е Хира Су Јилдиз, Хира Су Јилдиз е 9-годишно девојче родено во Истанбул во 2015 година. Хира Су Јилдиз, ученичка со висока емоционална интелигенција која го надминала второто основно училиште на колеџ во Истанбул, претходно се појавила во ТВ сериите Vurgun и Afili Aşk. Хира Су Јилдиз, која се регистрираше во агенцијата Лејла Ширин и учествуваше во многу ТВ серии и серии за манекенство, успеа да се истакне во секој нов проект во кој учествуваше.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *