Која е Дерја од ТВ серијата Трите сестри? Колку години има Мелиса Бербероглу? - Tvserijali - Soprevod

Која е Дерја од ТВ серијата Трите сестри? Колку години има Мелиса Бербероглу?

Љубопитни се ликовите и актерите од серијата Трите сестри што се емитува на КАНАЛ Д. Ликот на Дерја во ТВ серијата Трите сестри привлече внимание. Мелиса Бербероглу му дава живот на ликот на Дерја во ТВ серијата Трите Сестри. Но, кој е Дерја?


Дерја е најнезависната, најотворената и бунтовната ќерка на Садик и Несрин Ханим, со прекар „Томбој“. Дерја, која има љубов кон мачките, кучињата, дрвјата, птиците и инсектите, се грижи за нив, ги посвојува и дава убави имиња на секоја од нив, има намера да стане архитект. Таа не наидува на никакви пречки во остварувањето на своите соништа, но за жал, најголемата пречка е таа самата. Нејзината летливост, брзање и бунтовност ќе ја наведат да греши и да избере погрешни луѓе. Хакан, кој е многу постар од неа и живее неодговорен, скитнички живот, за кого се држи како љубов на својот живот, ќе ја повлече младата девојка по патишта од кои можеби е невозможно да се врати.

Мелиса Бербероглу, која е родена во Истанбул во 1996 година, дипломирала на Катедрата за филм и драма на Универзитетот Кас, а потоа и на отсекот театар на Универзитетот Билкент.
Мелиса Бербероглу ја започна својата кариера на театарските сцени во 2016 година, а своето прво актерско искуство го имаше во ТВ серијата Отис Тарда во 2019 година, каде што го играше ликот на Зејнеп. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *