На снимање: Одблиску со Јованка и Елена од „Балканска приказна“ (ВИДЕО) - Tvserijali - Soprevod

На снимање: Одблиску со Јованка и Елена од „Балканска приказна“ (ВИДЕО)

Серијата која во моментов се прикажува на Сител со нејзините последни епизоди, предизвика голем интерес за време на снимањата кои се одвиваа во главниот македонски град.


Мерих Озтурк, која ја игра главната улога на Јованка, млада девојка од Македонија, заљубена во турчинот Ертан (Емре Беј) вели дека нема многу сличности со ликот на Јованка, освен нивната младост и делумна бунтовност.

Ексклузивното интервју со актерките што ги толкуваат ликовите на Јованка и мајка и погледнете во продолжение и проследете ги последните епизоди од серијата на Сител кои навестуваат почеток на нешто сосема ново и поинакво :

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *