Која е Азра Гунај од прекрасната серија Брачни Игри? Која е Гокче Бахадир? - Tvserijali - Soprevod

Која е Азра Гунај од прекрасната серија Брачни Игри? Која е Гокче Бахадир?

Азра Гунај е постар партнер на една од водечките семејни адвокатски фирми во Истанбул и има голема побарувачка за сензационални случаи. Нејзиниот татко Фарук побегнал со старателите и го напуштил семејството пред 25 години, а по некое време стигнала веста за неговата смрт. Влијанието на овој настан врз Азра беше многу шокантно. И покрај тоа што го посведочила поради професијата и ударот кој го доживеала од татко и, таа е жена која е строго посветена на концептите семејство и брак.
Денес, Азра, која основа свое семејство и е во брак со Серген речиси 15 години, изгледа има се. Сепак, таа ќе мора повторно да се соочи со своето минато поради духовите од нејзиното минато.


Гокче Бахадир е Родена во Истанбул на 9 ноември 1981 година, првиот проект на телевизиски серии на Ѓокче Бахадир беше ТВ серијата Хајат Билгиси, во која глумеше во 2004 година. Нејзините други проекти за ТВ серии се; Кога лисјата паѓаат, Сенсиз Олмаз, Изгубениот град, Арамизда Калсин, Хатирла Гонул, Ади Ефсане и Осветничка. Најновите проекти на актерката, кој учествуваше во филмски проекти како што се „Луѓето на мојот дедо“, „Бана бајка“, „Љубовен сон“, се музичката претстава наречена „Ќерките на Измир“ и проектот „Клуб“ што ќе се емитува на Нетфликс. Таа го игра ликот на Азра во ТВ серијата „Брачни игри“.

Сериите во гои играла Гокче Бахадир
Evlilik Hakkında Her Şey / Azra / 2021
Ufak Tefek Cinayetler / Oya / 2017-2018
Adı Efsane / Bahar / 2017
Hatırla Gönül / Gönül / 2015
Aramızda Kalsın / Yadigar Yıldız / 2013
Kayıp Şehir / Aysel / 2012
Sensiz Olmaz / Begüm / 2011
Yaprak Dökümü / Leyla / 2006-2010
Hayat Bilgisi / Yeliz / 2004

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *