АДА - Tvserijali - Soprevod

АДА

Кој е Јусуф Ерен од серијата Ада, колку години има, од каде е?

Кој е Јусуф Ерен од серијата Ада, колку години има, од каде е? Кој е актерот кој го толкува ликот на Јусуф Ерен во серијата…
Read more

Која е Ада од серијата АДА, од каде е? Колку години има?

Која е актерката кој го игра ликот на Ада во истоимената серија на Канал 5, од каде е, колку години има? Ада, или Мерјем Ада…
Read more