Која е Ада од серијата АДА, од каде е? Колку години има? - Tvserijali - Soprevod

Која е Ада од серијата АДА, од каде е? Колку години има?

Која е актерката кој го игра ликот на Ада во истоимената серија на Канал 5, од каде е, колку години има? Ада, или Мерјем Ада со целото име, бега од своето село со помош на Јусуф од Истанбул и оди во Истанбул. Овде воспоставува нов живот, а таму ги зема и тетка си и вујко кои живеат мачен живот и ја воспитувале неа до сега. Сепак, животот во Истанбул не и е лесен на Ада. Не го остава и тука нејзиниот болен живот.


Се прашувате која е и колку години има актерката која го толкува ликот на АДА.
Кој е актерката која го толкува ликот на „Ада“ во главната улога на новата серија на КАНАЛ 5 со исто име АДА, од каде потекнува, колку години има?

Хафсанур Санџактутан е актерката која ја толкува улогата на „Ада“ во ТВ серијата АДА.
Па, која е Хафсанур Санџактутан, колку години има?
Хафсанур Санџактутан е родена во 2000 година во Истанбул.

По завршувањето на средното образование во Истанбул, земала приватни часови по глума.
Таа ги продолжува студиите по глума под агенцијата Лејла Ширин.
Првото актерско искуство на Хафсанур започна во серијата со Нурѓул Јешилчај во главната улога.

Таа го играше ликот на „Фидан“ во ТВ серијата „Гулпери“, која претходно се емитуваше на Шоу ТВ.
Таа беше и рекламно лице на брендови како Capy, Türk Telekom и Coca Cola.
И на крај, Хафсанур ја игра главната улога во ТВ серијата „АДА“, која се емитува на Канал 5. Ова ќе биде прво сериско актерско искуство како главна улога за Хафсанур.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *