КОЈ Е БАРИШ АРДУЧ? КАДЕ ОД Е – КОЛКУ Е ВИСОК – ВОЗРАСТА – АКТЕРСКА КАРИЕРА – СЕМЕЈСТВОТО (Интервју) - Tvserijali - Soprevod

КОЈ Е БАРИШ АРДУЧ? КАДЕ ОД Е – КОЛКУ Е ВИСОК – ВОЗРАСТА – АКТЕРСКА КАРИЕРА – СЕМЕЈСТВОТО (Интервју)

КОЈ Е БАРИШ АРДУЧ? КАДЕ ОД Е – КОЛКУ Е ВИСОК – ВОЗРАСТА – АКТЕРСКА КАРИЕРА – СЕМЕЈСТВОТО
Бариш Ардуч е роден на 9 октомври 1987 година во Швајцарија. Тој е турски актер во ТВ серии и филмови.


Име: Бариш Ардуч
Датум на раѓање: 9 октомври 1987 година
Место на раѓање: Швајцарија
Висина: 1,82 m.
Тежина: 80 килограми
Знак: Вага
Боја на очите – кафеава
Жена: Гупсе Озај
Браќа и сестри: Онур Ардуч, Мерт Ардуч
Инстаграм: https://www.instagram.com/arducbrs/

Семејство: Роден е како средно дете на неговото семејство во Шерцинген, Швајцарија, кога неговите родители отишле на работа. Има уште двајца браќа. Тој личи од страната на неговиот татко. До својата 8-годишна возраст живеел во Швајцарија со семејството, а во 1995 година со семејството дефинитивно се враќа во Турција. Додека го продолжил образовниот живот во Ѓелчук, тој се населил во Болу со своето семејство по земјотресот во Ѓелчук во 1999 година.

Детски години: учел основно училиште во Сакарија кај неговата тетка. „Една година подоцна, моето семејство дојде и се преселивме во Ѓелчук. Бев на одмор во Сапанча кога се случи земјотресот во 99 година, но ги загубив повеќето од моите пријатели. Се населивме во Болу, покрај татко ми. Овој пат ме фати земјотресот во Дузце. Конечно дојдовме во Истанбул во средно училиште 2. Мајка ми и татко ми се разделија кога бев во средно училиште. Животот во толку многу различни градови и култури ме созреа. Кога влегов во пубертет, не бев убав маж. Не би го уништил местото каде што влегов така. За оние околу мене, можеби само изгледав како најдобар од најлошите“.

Образовен живот: Тој ја напушти спортската академија на Универзитетот Кајсери Ерџиес, која ја освои во првата година за универзитетско образование, бидејќи не можеше да се прилагоди. Актерот, кој е многу добар пливач, 8 години работел како спасител во Шиле.

Пресвртна точка во неговиот живот: Како резултат на неговата средба со ветеранот на театарот актерката Ајла Алган, неговиот живот се промени и почна да студира глума. Потоа посетува тренинзи во театарот Садри Алишик и зачекори во светот на телевизијата во 2011 година како професионален актер.

Првиот чекор во актерството: Го започна својата телевизиска авантура со ТВ серијата „Пис Једили“.
Со кој проект блесна? Својата слава ја зацврсти со ТВ серијата „Kiralık Aşk“ во која глумеше во 2015 година и му ја донесе сегашната популарност.

Како славата што дојде за кратко време ви го промени животот? Имаше рутински живот од дома до спорт, од спорт до дома и се се смени за еден ден. Почна да добива големи реакции на улица. „Иако на почетокот не ја забележав многу ситуацијата како што ја доживеав за прв пат, сега таа прерасна во крајности. Слушнав пред некој ден дека некои девојки ја бакнаа клупата на која седев на снимањето. Да, восхитот е прекрасно, но страшно е да се дојде до оваа мера!“

Карактеристики на личноста: Љубезен, талентиран, скромен, самопоседен, топлокрвен, хуманист, енергичен.
Критериум за привлечност кај жените: Смешните луѓе ги сака. „Животот не е приказна која треба да се сфати толку сериозно. Многу е важно да не ми е досадно кога сум со тебе. Не сакам жени кои премногу се грижат за украсите и раскошот. Она што ќе го кажам сега можеби звучи малку арабескно, но сакам жени кои не го изгубиле чувството за срам и имаат убава насмевка“.
Што прави дома? Сака да биде дома, поминува време со своите кучиња, спортува, ги угости пријателите, готви, гледа филмови.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *