Женкар - Tvserijali - Soprevod

Женкар

Што се случува во Женкар! Трагичен крај на оваа сезона (Видео)

Оваа недела на турскиот канал се емитуваше последната епизода за оваа сезона од најгледаните серии на турските канали во моментов… Сите со нетрпение чекаа како…
Read more