Невиност - Tvserijali - Soprevod

Невиност

Езги Мола (Сафије) ја скрати косата за улогата во серијата „Невиност“: „Требаше да го сторам ова на сцената“

Познатата актерка Езги Мола ја скрати косата менувајќи го имиџот за улогата на „Сафије“ во ТВ серијата „Невиност“. Новиот стил на коса на Мола ја…
Read more