Tvserijali - Soprevod Ejashiko - Ejashiko seriale Site turski serii so prevod Seriale, ejashiko, seriale turke - Page 2

Latest Posts

Која е малото девојче Саре од серијата Мојот Живот? Која е Хира Су Јилдиз? Колку години има?

Хира Су Јилдиз, која ќе се појави како дете-главна актерка во ТВ серијата Мојот Живот, дополнително ќе ја зголеми болката на публиката со својата актерска…
Read more

Која е Озер од Трите сестри? Колку години има Озер? Дознајте повеќе за овој интересен лик!

Тајфун Ераслан, еден од актерите на серијата Трите сестри, привлече внимание во оваа серија. Тајфун Ераслан игра лик кој се грижи за сопствените желби во…
Read more