Tvserijali - Soprevod Ejashiko - Ejashiko seriale Site turski serii so prevod Seriale, ejashiko, seriale turke - Page 3

Latest Posts

Која е Јонџа од Мојот Живот? Кој го игра ликот на Јонџа во серијата Мојот Живот?

Новата серија на Сител, Мојот Живот, ја држи публиката залепена за екраните со своите нови епизоди. Актерите на ТВ серијата „Мојот Живот“, која привлече внимание…
Read more

Диетата на Хатиџе Шендил (Неслихан) поради која може да ослабете 20 килограми за 8 месеци!

Хатиџе Шендил ја објасни тајната на нејзиниот успех да влезе во форма по бременоста. Нагласувајќи дека здравата исхрана и редовното вежбање се најважните поддржувачи во…
Read more

Кој е Сомер од серијата Трите сестри? Колку години и од каде е Сомер?

Беркер Гувен е од Измир и во своите интервјуа дава убави коментари за родниот град. Беркер Ѓувен е роден на 7 октомври 1994 година и…
Read more

Која е Донуш од Трите сестри? Алмила Ада, ја игра Донуш! Дознајте повеќе за нејзиниот живот!

Која е Алмила Ада Бајазитоглу? Вниманието го привлече со улогата на Донуш во ТВ серијата Три сестри. Актерката глумеше во ТВ серијата Гуверчин. Родена во…
Read more