Берк Атан беше во страв по земјотресот во Измир - Tvserijali - Soprevod

Берк Атан беше во страв по земјотресот во Измир

Земјотресот што се случи во Измир ги вознемири луѓето ширум светот.
Меѓу луѓето кои стравуваа за безбедноста и здравјето на своите најблиски беше и турскиот актер Берк Атан. Неговите родители живеат во Измир, а кога слушна што се случило, Берк беше многу вознемирен. За среќа, неговата мајка и татко успеаја да пронајдат безбедно место за време на земјотресот. Атан истакнува дека периодот од кога дознал за земјотресот, па сè до првиот контакт, телефонскиот повик на неговите родители бил многу долг и стресен за него. Куќата на неговите родители траеше, но не и вратите и прозорците на неа.

Актерот, исто како и сите други, се надева дека нема жртви.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *