Ханде Ерчел ја дуплираше цената! Потпис од 1,5 милиони ТЛ - Tvserijali - Soprevod

Ханде Ерчел ја дуплираше цената! Потпис од 1,5 милиони ТЛ

Ханде Ерчел, која изненадувачки ја прекина врската со Мустафа Далкилиќ минатото лето, по разделбата, сериските и комерцијалните понуди штотуку започнаа да се појавуваат.

Актерката од својата прва реклама доби 800 илјади ТЛ и беше речено дека парите што ги заработила ги вложува во недвижнини.

Бидејќи не можеше да ја пронајде среќата што ја бараше на лубовното патување со пејачот Мурат Далкилиќ, барем доби голем замав во нејзината кариера. Актерката, која инаку е заштитно лице на брендот за облека, сега го удвои својот рекламен надоместок од 800.000 ТЛ и со тоа заработи 1,5 милиони ТЛ. Убава зделка!

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *