Хазал Каја и Берен Саат – противници или колешки? - Tvserijali - Soprevod

Хазал Каја и Берен Саат – противници или колешки?

Серијата Забранета лубов е сè уште многу популарна во Турција.
Гледачите на серијата се загрижени дали Хазал Каја и Берен Саат ќе се сложат заедно на сцената. Неодамна, една од актерките од сетот за време на едно интервју зборуваше за нивната врска. Уфук Каплан, кој играше една од улогите во серијата Забранета лубов, зборуваше за медиумите за ситуацијата во зад сцената на оваа серија. Едно од прашањата што ги доби се однесуваше на врската помеѓу Берен Саат и Хазал Каја.

Уфук не сакаше да се меша во нивната врска, но таа истакна еден важен факт за неа. Хазал и Берен не се поканија на венчавката, а тоа може да биде јасен знак за нивната врска. Сепак, и двете актерки се отворени професионалци, па затоа на снимањето не се очекуваат проблеми.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *