Од серијата Мелек до серијата Херџаи - Tvserijali - Soprevod

Од серијата Мелек до серијата Херџаи

Актерската екипа од турската серија Херџаи е побројна со едно име.
Актерката потпиша договор и се приклучи на сетот. Не е откриено каква улога ќе има актерката во оваа серија. Станува збор за Дилареј Јесилиапрак. Актерката е позната по улогата на Мерием во серијата Беним Адим Мелек. Дилареј се појави во 15 епизоди од овој проект. Тоа беше нејзината единствена улога досега.

Останува да видиме како ќе се справи во серијата Херџаи.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *