17 милиони Ханде Ерчел! - Tvserijali - Soprevod

17 милиони Ханде Ерчел!

Турската актерка Ханде Ерчел може да прослави уште еден мал-голем јубилеј.
Ханде е една од најпопуларните јавни личности во Турција, за што сведочи и бројот на следбеници на нејзините социјални мрежи. Актерката стигна и до новиот јубилеј. Нејзиниот официјален профил на Инстаграм го следат повеќе од 17 милиони луѓе. Интересно е и тоа што Ерцел следи само 365 луѓе. Таа објави 441 фотографија на нејзиниот официјален профил, а има и чести слики од сетот на серијата „Чукај на мојата врата“.

Актерката пред една недела сподели нови фотографии на кои собраа над 2 милиони лајкови. Бројки за секоја почит.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *