Познат е датумот на премиерата на новата серија Кефарет - Tvserijali - Soprevod

Познат е датумот на премиерата на новата серија Кефарет

Кефарет е нова турска серија чиј пренос ќе започне наскоро.
Предвиден е и датумот на премиера на овој проект. Недела е на 22 ноември и серијата ќе се емитува на телевизијата Фокс. На овој начин, серијата станува директен конкурент на проектите на Менајерими Ара, Ариза и Марија и Мустафа. Тоа е уште една серија во која сè ќе се врти околу драмата и големата лубов.

Главните улоги ги толкуваат Нургул Јесилчај, Мерт Фират и Јурдаер Окур. Режисер на оваа серија е Месуде Ерарслан, а сè е произведено од компанијата 25 Филм. Сценариото е напишано од Махинур Ергун.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *