Финалето на турската серија Чукур е веќе напишано - Tvserijali - Soprevod

Финалето на турската серија Чукур е веќе напишано

Во текот на четирите сезони на серијата, Чукур остана една од најгледаните во Турција.
Затоа, не е изненадувачки што официјалното соопштение на продукцијата ги растажи обожавателите. Крајот на серијата, сепак, мораше да следи од време на време. Повеќе нема дилема, според официјалните информации на продукцијата, турската серија Чукур ќе го има својата финале во 125-та епизода. Планот е финалето на серијата да биде во мај следната година.

Крајот на серијата е веќе напишан, сценариото е завршено и сите настани околу семејството Кочовали се подготвени однапред. Сценаристот Гокан Хорзум ја заврши приказната шест месеци пред најавеното финале. Како мислите дека ќе заврши серијата? Пишете ни во коментарите.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *