Младата актерка ја напушта серијата Херџаи - Tvserijali - Soprevod

Младата актерка ја напушта серијата Херџаи

Серијата Херџаи наскоро ќе доживее промена во екипата.
Ебрар Демирбилек, кој ја игра улогата на Гул во серијата, се збогува со серијата. Одлуката ја донеле нејзините родители. Како причина се наведува школувањето на Ебрар, но и епидемиолошката состојба. Постојаните патувања и честите летови што младата актерка ги имаше поради тешката состојба со коронавирусот беа несовладлива пречка за нејзините родители.

Не сакаа да го загрозат нејзиното здравје, како и здравјето на нејзините соученици. Останува да видиме како продукцијата на турската серија Херџаи ќе го реши ова прашање и проблем што не се очекува точно за нив.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *