Толга Сариташ за серијата Ариза - Tvserijali - Soprevod

Толга Сариташ за серијата Ариза

Турскиот актер Толга Сариташ беше забележан вчера во ресторан во Истанбул.
Толга беше придружуван од неговата драга Зејнеп Мајрук. Потоа им даде кратко интервју на претставниците на медиумите. Актерот истакна дека целата работа на серијата Ариза напредува многу добро. Тој е задоволен од вниманието на публиката, како и од рејтингот што го постигнува серијата. Се разбира, како и на сите комплети, тие мора да водат сметка и да ги почитуваат мерките против коронавирусот. Од тие причини, тие прават се за да се заштитат и скоро не ги соблекуваат маските освен кога снимат.

Новинарите исто така го прашаа Толга за неговиот приватен живот. На прашањето за можна венчавка со Зејнеп, актерот се смееше и рече дека сè оди во вистинската насока.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *