Озге Јагиз – преку серијата Sol Yanim до звезда? - Tvserijali - Soprevod

Озге Јагиз – преку серијата Sol Yanim до звезда?

Според извештаите на турските медиуми, на младата актерка Озге Јагиз и е дадена шанса за живот.
Со потпишување договор за работа во серијата Sol Yanim/ Мојата лева страна, актерката ги отвори вратите за големата сцена. Доколку серијата постигне успех што го очекува, Озге може да стане новата звезда на турските ТВ серии.

Јагиз се врати на ТВ екраните со серијата Sol Yanim. Ова може да биде значаен чекор напред во нејзината кариера, бидејќи станува збор за серија што се емитува секој ден. Потсетуваме, Озге ја започна својата кариера со само една таква серија – Јемин. Јемин / Ветување постигна доста задоволителен резултат во сезоните во кои играше Озге. Актерката го напушти тој проект, и се чини дека сè донесе добра одлука.

Сериите што се емитуваат секој ден не можат да се натпреваруваат со рејтингот на најпопуларните ТВ серии во Турција. Меѓутоа, ако успехот на серијата е на добро ниво, тоа значи дека сите големи и славни продуценти ќе ја имаат предвид актерката и нејзиниот непобитен талент.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *