Мелиса Сезен доби остри коментари поради нејзиниот лик во серијата Неверен - Tvserijali - Soprevod

Мелиса Сезен доби остри коментари поради нејзиниот лик во серијата Неверен

Младата актерка Мелис Сезен даде кратко интервју за турските медиуми.
Мелиса зборуваше за нејзината улога во новата серија Неверен. Актерката истакнува дека е многу среќна поради успехот што го постигнува серијата. Кога станува збор за реакциите на нејзиниот карактер, тие се поделени. Сезен вели дека добила остри реакции и коментари на социјалните мрежи во врска со ликот што го толкува во овој проект. На крајот на краиштата, таа е професионална и се однесува како што е предвидено со сценариото за да биде мирна. Мелиса истакнува дека има група луѓе кои го поддржуваат нејзиниот лик, а некои дури и се заубиле во хероината што таа ја игра во серијата Неверен.

Главната работа за актерката е фактот дека на гледачите им се допадна серијата, а тоа и е повеќе од доволно.

By: TV Exposed

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *